pakket maak je eigen bijenwasdoek

Combo’s: Bijenwasdoek maken

Pakket

Het leven is niet altijd zoals je het verwacht. Een contract afgesloten met een uitgever voor het boekje: Maak je eigen bijenwasdoeken. Spijtig genoeg is dat niet gelopen zoals verwacht. Het contract werd door beide partijen in overeenstemming, beëindigd omdat we elkaars verwachtingen niet konden invullen.

Gelukkig ben ik niet bij de pakken blijven zitten. Omdat bepaalde kosten hierdoor voor eigen rekening kwamen, ben ik op zoek gegaan naar budget om de vormgeving en het drukwerk van het boekje te verzorgen. Uiteindelijk ben ik dan terecht gekomen op een crowdfunding platform. Een platform dat zich bezighoudt met de ondersteuning van kunstenaars waaronder ook auteurs. Op die manier kunnen mensen kiezen of ze kunstenaars willen ondersteunen zonder er iets voor in de plaats te krijgen, of door een pre-sale op het platform uit te voeren. Op die manier heb ik de nodige centjes om het boekje en bijhorende onderdelen te voorzien en krijgen de mensen iets terug voor de centjes die ze gestort hebben.

Oeko-tex katoenen stof kopen voor bijenwasdoeken

Gelukkig is uitstel geen afstel. Wil je ook zo een geweldig doe-boekje zodat je perfect weet hoe je je eigen bijenwasdoeken maakt? Klik dan op de onderstaande link van XXX en kies uit de verschillende opties:

  1. Boekje.
  2. Gesigneerd boekje.
  3. DIY-kit: boekje, bijenwas, jojoba-olie, hars, borstel, katoenen stof met Oeko-tex label.
  4. VEGAN DIY-kit: boekje, Carnaubawas, jojoba-olie, hars, borstel, katoenen stof met Oeko-tex label.
  5. EASY DIY-kit: Katoenen stof (Oeko-tex label), wasmengsel (bijenwas, hars en jojoba-olie), handleiding.

#bijenwas #imker #zerowaste #zerowastelife #was #beeswax #beeswaxwrap #verpakking #multifunctioneel #workshop #bestellingen #kopen #pakket #readytomake

Bekijk ook de FAQ pagina.

Raphaella-Goyvaerts
Ik ben Raphaëlla Goyvaerts, een biologe van opleiding, meer bepaald een microbiologe maar ook een ecologe. Ik heb me altijd voor de natuur geïnteresseerd. De natuur is dan ook mijn inspiratiebron. Gedurende enkele jaren heb ik mij verdiept in de wereld van eetbare en geneeskrachtige planten en heb ik een opleiding tot imker gevolgd. Verder ben ik ook schrijfster van het e-book: 50+ natuurlijke tips voor Psoriasis. Het e-book is gebaseerd op ervaringen van psoriasislijders en kennis die ik alom vergaard heb van vrienden en familie die met deze ziekte betrokken zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *