Exploitatie auteursrecht

Wie ben ik?

Raphaëlla Goyvaerts

Ik ben Raphaëlla Goyvaerts, een biologe van opleiding, meer bepaald een microbiologe maar ook een ecologe. Ik heb me altijd voor de natuur geïnteresseerd. De natuur is dan ook mijn inspiratiebron. Gedurende enkele jaren heb ik mij verdiept in de wereld van eetbare en geneeskrachtige planten en heb ik een opleiding tot imker gevolgd. Verder ben ik ook schrijfster van het e-book: 50+ natuurlijke tips voor Psoriasis. Het e-book is gebaseerd op ervaringen van psoriasislijders en kennis die ik alom vergaard heb van vrienden, familie die met deze ziekte betrokken zijn.

Het boekje: Maak je eigen bijenwasdoeken, heb ik natuurlijk niet voor niets geschreven. Ik wil de mensen bewust maken dat er fijne en creatieve manieren zijn om onze wereld een beetje beter te maken. Door wegwerpmaterialen zoals plastiek- en aluminiumfolie te vervangen door herbruikbare (bijen)wasdoeken, dragen we elk al een steentje bij tot een betere leefwereld. Daarnaast is het ook superleuk om te maken.

Mensen die een beetje hulp kunnen gebruiken of graag in groep creatief bezig zijn, kunnen één van mijn workshops volgen.

Samenwerkingsvoorstel?

Ik sta altijd open voor leuke samenwerkingen. Organiseer je een event, beurs of bijeenkomst? Je kan me altijd contacteren voor een demonstratie of een leuke workshop ‘bijenwasdoeken maken’ ter plaatse.

Het is eveneens mogelijk om het exploitatierecht van het boekje te bekomen: Maak je eigen bijenwasdoeken, op een milieuvriendelijke manier minder afval produceren. Of heb je interesse in het volledige auteursrecht van dit boekje? contacteer me dan snel want het boekje ligt bijna bij de boekenhandelaar.